Sunday, March 25, 2007

Deluxe Påskafton

Påskafton: Tingsek, Deluxe & The Bullet Proof Bros

Debuten "Tingsek" fick lysande kritik och uppföljaren "World Of Its Own" har hyllats. På Jeriko med Martelli Tapes som förband! Kyrkan kommer sedan explodera efter midnatt med Deluxe originalsättningen och The Bullet Proof Brothers som öppnar sina påskägg


TINGSEK
Många höjer ögonbrynen när de hör att Tingsek kommer från Sverige. Musiken är en skön blandning av soul, reggae, pop, americana - toppat så klart med en av Sveriges i särklass bästa sångröster!
Tingsek har spelat med popbandet Sideshow Bob, country-inspirerade Loosegoats, värmt upp för legenden Willie Nelson, samt har kollektivbandet Kamraterna tillsammans med bl.a. vännen Timbuktu.
Debuten "Tingsek" (2005) fick lysande kritik och uppföljaren "World Of Its Own" (2006) hyllades även den för sitt genuina sound - titelspåret är redan en klassiker! Live är Tingsek med band något av ett unikum - svängigt och fullkomligt lysande!
- Kärlek och glädje till 110 %...

THE MARTELLI TAPES
Det finns ett stort glapp i universum mellan pianomusik med bra stämsång, till det som en gång kallades Tahonga Bar och allt vad det stod för! Alla som har sett och hört krulltotten Bruno Martelli i filmen och tv-serien Fame i början av 80-talet (kids, ask your parents), vet vad som gäller när DAMN!-killarna Erik Hjärpe och Svante Lodén spelar flygel och sjunger soulpop-ballader i sann NYC-anda - vackert så det förslår!
- Två och en flygel till 110 %...

DELUXE GOES EASTER feat. Dansmusen, Jazzkatten & Påskharen
Kyrkan kommer explodera ytterligare efter midnatt då "Deluxe Goes Easter" - med originalsättningen sedan starten på Jeriko för ca. fyra år sedan! Alla som är fans av den soligaste soulen, till den glittrigaste discon, till den sambafierade jazzen till den aha-upplevda klassikern kommer få sina ägg mer än hårdkokta denna natt. Deluxe är en klassiker i Malmös dans-sfär för kyrk-hoppande påskharar av bägge de kön.
- Deluxe presenterar i en lagrad tappning!

THE BULLET PROOF BROTHERS aka Rudie & J-Dog i baren
Okej, hip hop är fan bra om den spelas med finess, stil och med jävligt mycket attityd, eller hur? Allt annat är bara en fabrik av dålig smak, aiiight!
Rudie & J-Dog kommer bara trycka de tuffaste gangsta hitsen in ya face. Har du tur så kommer de att titta dig i ögonen en gång innan de sippar dyr champagne, shots with da boyz och kysser vackra armar från "da ladies..."
- Gangsta rap hits till 100 %...

När: Påskafton Lördag 7 april
Vart: Jeriko, Malmö
Tid: 22:00 klubbkonsert Tingsek med förband: Martelli Tapes. Eftersläpp 24.00
Pris: Konsert 150 kr + förköp, eftersläpp 80:-

Tingsek: www.tingsek.com
Martelli Tapes: www.myspace.com/themartellitapes
Förköp: www.kulturcentralen.nu
Deluxe Presenterar: www.deluxepresenterar.blogspot.com

No comments: